10 Ekim 2012 Çarşamba

Neden Google'da Reklam?


Web üzerindeki  inanılmaz miktardaki bilgi, bu bilgiyi yararlı ve ulaşılabilir bir şekilde gösterebilen kusursuz bir arama servisi gerektirir. Güçlü bir arama aracı olmadan belirli bir web sitesini bulmak imkansız derecesinde zordur. İşte bu noktada Google yardımımıza yetişir ve en uygun arama sonuçlarını en hızlı şekilde sunar. 

Türkiye’deki internet kullanıcılarının %97’si bir arama yaparken Google’ı kullanıyor. Yani 50 milyon internet kullanıcı sayısından 48,5 milyon kişi Google üzerinden arama yapıyor.

Bu kullanıcıların %65’i ise bir satın alma yapmadan önce arama motorları üzerinde araştırma yapmaktadır. 

Televizyon tanıtımları,  gazete dergi gibi basılı mecralar, açık hava reklamlarının maliyetleri çok büyük reklam bütçelerine ulaşmakta ve potansiyel müşteri kitlesini belirlemek mümkün olmamaktır.

Google'ın bize sunduğu Google Reklam Platformunda yani Google Ads (Adwords)'te ise istediğimiz zamanda, istediğimiz yerde, istediğimiz şekilde, istediğimiz kişilere reklam yapabiliriz. 

Google, reklamlarımızın verimliliğini ölçmek için Google analytics gibi çeşitli analiz programlarıyla geri dönüşüm takibi yapma imkanı veriyor. 

Anatolia System Google Reklam Bölümü



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder